معاون توسعه و منابع انسانی احمدی نژاد، مدعی شد که جریان فتنه قصد به زمین زدن قانون هدفمند کردن یارانهها را دارد و گفت: ۲۳۰ سایت داخلی و خارجی علیه هدفمند کردن یارانهها در حال فعالیت هستند. استکبار جهانی و عوامل آن اصرار دارد
به گزارش ایسنا، لطفالله فروزنده در نشست سیاسی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی ادعا کرد: هدفمند کردن یارانهها تکالیف دولتهای آقایان هاشمی و خاتمی نیز بوده، ولی اجرا نکردهاند. بحث کارت هوشمند بنزین تکلیف دولت آقای خاتمی بود. تقریبا یکسال مجلس هفتم هر چه مجلس فشار آورد، زیر بار نرفتند، ولی این دولت این را اجرا کرد و امروز اگر بحث کارت هوشمند بنزین را اجرا نکرده بودیم، گرفتاری شدید داشتیم.
وی با تاکید بر اینکه مهمترین مسئله اکنون این است که ما آرامش لازم را به مردم بدهیم، افزود: ۲۳۰ سایت داخلی و خارجی علیه هدفمند کردن یارانهها در حال فعالیت هستند. استکبار جهانی و عوامل آن اصرار دارد و جریان فتنه مهمترین مسئله را این میداند که هدفمند کردن را زمین بزند.
نقدینگی جمع کردهاند که این طرح را به زمین بزنند
فروزنده با بیان اینکه در موضوع هدفمند کردن یارانهها نیز مسائل روانی و فرهنگی آن بسیار مهم است، گفت: باید با طمانینه جلو رفت. یک فضای شدید روانی وجود دارد که مردم را نگران کند. مجموعهی رسانهها، نخبگان و کسانی که میتوانند موثر باشند، همه باید بسیج شوند. انشاءالله بناست در این ماه حسابها شارژ شود و پول در آن قرار میگیرد و پس از آن اصلاح قیمتها صورت میگیرد و آن هنگام خود مردم مدیریت میکنند و نگرانی هم وجود ندارد.
معاون احمدی نژاد ادامه داد: اکنون وضعیت نرخ تورم ۸/۹ است. نقدینگی هم کاهش نیافته است. مفهوم این است که نقدینگی به سمت سرمایهگذاری جهتگیری کرده است. در بحث هدفمند کردن دو تا تورم را مطرح میکنند. یکی افزایش نرخ تورم ناشی از افزایش قیمتها که یک امر طبیعی است. آنچه نگرانکننده است تورم انتزاعی است. یعنی شایعه و فضاسازی مبنی بر اینکه قرار است با هدفمند کردن، قیمتها سرسامآور بالا رود و مردم به سمت مصرف بیشتر بروند. مصرف بیشتر تقاضای بیشتر و به دنبال آن مشکل کمبود عرضه و افزایش نرخ تورم را به دنبال دارد.
فروزنده در پاسخ به این سوال که آیا پس از واریز پولها به حساب قیمتها بلافاصله افزایش مییابد، گفت: خیر. قرار بر این است که حداقل دو ماه پولها در حساب بماند و حاملهای انرژی نیز با گزینههای مختلف افزایش قیمت یابد. اینکه قیمتها به چه میزان افزایش مییابد، هیچکس نمیداند.
وی تاکید کرد: باید مواظب بود اکنون بعضیها در کمین نشستهاند، نقدینگی هم جمع کردهاند و … منتظر هستند که این طرح را به زمین بزنند که در اینجا باید از اصل غافلگیری استفاده کرد، ولی مطمئنا نظر دولت بر این است که به مردم فشار نیاید و حتما هم باید سیاست تدبیر و تدریج را به کار برد. نهایت این است که اگر افزایشی هم وجود داشته باشد، ناشی از تورم واقعی است که این تورم واقعی با پولی که به مردم داده میشود، جبران میشود.
فروزنده همچنین در پاسخ به این سوال که چه کسانی حامی ستاد تخریب هدفمند کردن یارانهها هستند، گفت: در جریان توطئه چند لایه داشتیم. نخست استکبار جهانی، دیگری جریان سبز، همچنین عوامل ضدانقلاب و گروه دیگر نیز گروه رانتخوار و فاسد هستند که با اجرای هدفمند کردن یارانهها برایشان مشکل ایجاد میشود.
بحث انتقال از تهران جدی است، چون دو میلیون تهرانی به موسوی رای دادند!
لطفالله فروزنده در ادامه در خصوص خروج کارمندان از تهران که از سوی یکی از حضار در جلسه طرح شده بود، گفت: ما برای این سیاست هفت برنامه تعریف کردیم. نخست اینکه هر کارمندی که داوطلب است به او امکانات بدهیم. نزدیک به ۳۰۰ هزار کارمند در تهران به غیر از آموزش و پرورش وجود دارد که این تعداد زیاد است. دوم اینکه استان البرز را از امکانات تهران راهاندازی کنیم. سوم اینکه ۱۶۳ شرکت دولتی که هیچ ضرورتی ندارد در تهران باشند را منتقل کنیم. برنامهی چهارم در خصوص موسسات پژوهشی بود که اکنون ۲۸۰ موسسهی پژوهشی غیر از دانشگاهها وابسته به دستگاههای اجرایی در تهران وجود دارد. پنجم نیز این بود که ساختارها و پستهای بلاتصدی را کاهش دهیم.
فروزنده مقولهی دورکاری را حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: امروزه در تمام دنیا سیستم الکترونیک برقرار شده است. یک چهارم پستهای ما پشتیبانی هستند. یعنی وقتی یک فرد را به کاری میگذاریم سه نفر را برای رسیدگی به وی قرار میدهیم. بنابراین مقولهی دورکاری مقولهای جدی است که البته باید فرهنگسازی نیز نسبت به آن صورت گیرد.
معاون توسعه و منابع انسانی احمدی نژاد افزود: بحث انتقال از تهران بحث جدی است و رییسجمهور یکشنبهها این موضوع را دنبال میکند. در هیچ کجا، تمام مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را در یک جا متمرکز نمیکنند. در فتنهی اخیر نیز در استانها خبری نبود. نهایت اینکه در تهران دو میلیون نفر به آقای موسوی رای داده بودند که در مقابل ۴۰ میلیون هیچ است، اما هشت ماه کشور گرفتار بود.
روزنامه کلمه:شماره های 31 تا 43
۱۳ سال قبل
0 نظرات:
ارسال یک نظر